האם המצב הקיים מצריך ניתוח ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/05/2019 | 22:13 | מאת: ציפורה

היי דוקטור מה שלומך ? כפי שאתה רואה בבדיקת mri אני סובל מאוד מכאבים רבים בצוואר , רגליים , ידיים , בצורה ממש קטסטרופלית , מצב זה קיים כ12 שנה , לאחר הממצאים שאתה רואה האם המצב מצריך ניתוח ? זאת שאלה ראשונה שאלה שנייה האם ניתוח באופן דחוף ? והאם הניתוח מסוכן ? בברכה הגברת ציפורה תודה רבה על העזרה

08/05/2019 | 22:17 | מאת: ציפורה

היי דוקטור לצערי לא הצלחתי להעלות את החוות דעת של mri אני אכתוב לך את סיכום הממצאים : היצרות ניוונית של תעלת השדרה במספר גבהים החמורה בגובה c5-c4 ללא עדות למיולופטיה ברורה . היצרויות פורמינליות רבות דו צדדיות כמפורט בגוף הטקסט תמונה סטטית.

08/05/2019 | 22:22 | מאת: ציפורה

זה היה מאוד עוזר לי אם הייתי יכולה לשלוח לך את כל הפירוט של mri פה אבל זה לא נותו לי להעלות את הקבצים לצערי אם אוכל לשלוח לך את זה במייל או בכל דרך אחרת החוות דעת שלך מאוד חשובה לי אני נמצאת במצב מאוד לא טוב והייתי אצל רופאים וכל אחד נתן המלצה אחרת , הייתי מאוד מאוד שמחה לדעת מה היא המלצתך ומה לדעתך אני צריכה לעשות אני בת 58 עוד מעט והמצב לא מאיר פנים

אין ברירה תצטרכי להגיע ליעוץ עם הדיסק של ה MRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק