פענוח mri עמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/03/2019 | 07:21 | מאת: לירון

שלום עשיתי mri עמוד שדרה והייתי שמחה לדעת מה אומר הפיענוח. בגובה l5-s1 יש מבנה של conjoined root, כאשר שורש l5 הימיני ושורש s1 הימיני יוצאים יחד לחלל האפידורלי הימיני במעטפת משותפת, אך אז כל אחד יוצא בנקב המתאים לו. יש אולי קומפרומיס מינימלי של s1 הימיני ברצס הלטרלי הימיני. בתודה מראש

בלי סימפטומים (מה כואב) איני מתייחס לתאור ממצאים. באופן כללי , באופן מולד 2 שורשים יוצאים משק העצבים באותה נקודה במקום לצאת באופן נפרד.

26/03/2019 | 18:40 | מאת: לירון

שלום. תודה על התגובה. אני סובלת מכאבים מאוד חזקים בגב התחתון בצד הימיני עד כדי כך שאני לא יכולה לשבת יותר ממס' דק'. האם זה קשור?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק