ניתוח בשיטה הזעירה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

17/03/2019 | 16:20 | מאת: שירה

שלום דוקטור עברתי ניתוח עמוד שידרה דוארי אחורי בשיטה הזעירה חתך סמ וחצי עקב רדיקלופטיה חוליות c6-7 חודש ושלושה שבועות לאחר הניתוח הכאבים והניצול חלפו עם הניתוח הבעיה שעד היום קשה לי להחזיק את הצוואר הרבה זמן וחייבת לשכב לאחר שמסתובבת מחוץ לבית כשעתיים האם תופעה זאת תקינה או שיכול להיות שנגרם נזק עיצבי ב להחזיק את הצוואר לפני הניתוח לא הייתה התופעה הזאת

ראשית כדאי תמיד להתייעץ תחילה עם הרופא המנתח. יתכן וחיזוק שרירי הצוואר המייצבים בפיזיותרפיה יעזור.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק