שבר בחוליה c2 עקב נפילה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/03/2019 | 22:51 | מאת: אירית

שלום, אבי בן 86 נפל באוטובוס ושבר חוליה צוארית לפני שבועיים. הצואר מקובע אולם יש לו כאבים עזים בראש ותחושה שיש לו שברים נוספים בגולגולת. הכאבים באים בגלים וגורמים לו סבל רב. רק כאששר הוא מהדק את ידיו על הראש הוא מצליח להעביר את הכאב. בצילום ct בבית החולים לאחר האירוע לא נמצא שבר בגולגולת. האם כדאי לחזור על צילום? להיבדק על ידי נוירוכירורג? או שהדברים מוכרים והזמן יעשה את השיפור? תודה.

אם הכאבים לא משתפרים יש בהחלט מקום לבדוק יותר לעומק. לפנות למומחה עמוד שדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק