פנייה דחופה לד"ר דודוביץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

23/06/2009 | 13:11 | מאת: עזרא

לכבוד הרופא היקר ד"ר שלמה דוידוביץ, שלום וברכה. קראתי בעניין רב את הכתבה שהתפרסמה בעיתון יתד נאמן של יום שלישי לפני שבוע, שם כתוב אודות שיטה חדשה ומועילה לניתוח של היצירות התעלה. אני בן לאמא שנמצת במצב זה, ואנו מעוניינים לדעת אם יש צורך בקיבוע, או לא. בהיות שאנו רוצים תשובה חופה, נשמח להעביר לך את החומר הרפואי, אגב אם אפשר להעביר משהו באיימיל עדיף. הפלא שלי. 052-7677199 בבקשה תחזור אלי בהקדם.

שלום עזרא, אוכל לעזור לה, אני מנתח היצרות תעלה בשיטה אנדוסקופית ללא קיבוע, אישפוז של פחות מ 24 שעות. לקבוע תור נא ליצור קשר עם זהבה 03-9376408

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק