בלאגן בגב אחרי עיסוי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/08/2018 | 17:27 | מאת: גיא

שלום, אני בן 33. הלכתי בפעם הראשונה למעסה שמכנה את עצמו מעסה רפואי בשביל לשחרר מתחים בגב. אחרי כל פגישה הרגשתי ממש טוב, אבל כמה שעות אחרי הפגישה החמישית הרגשתי שהאיברים בגב "התבלגנו". במקום שהאיברים יהיו כמו פירמידה מסודרת למשל, ההרגשה שזה כמו ערימה של דברים אחד על השני לא לגמרי מסודרים. מה זה יכול להיות ואיך אני פותר את זה? תודה רבה

תחזור למעסה ותשאל אותו, אם יראה לנכון לפנות לאורתופד או מומחה לעמוד שדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק