2 שאלות על עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/07/2018 | 16:44 | מאת: גיא

שלום, אני בן 33 ובדרך כלל בריא. אחרי שהרמתי משהו כבד התחילו לי כאבים מאד חזקים בעמוד שדרה באיזור המותן ואי יכולת להתכופף קדימה. אורטופדית אמרה לי שלדעתה זה בקע דיסק. עשיתי טעות והלכתי לכירופרקט מוסמך שאמר שמומחה לפריצות דיסק ואחרי 2 פגישות התחלתי להרגיש כאבים ב*הרבה מקומות* לאורך העמוד שדרה, לפחות 5-6 מקומות, וזה כבר שבוע ככה. מה זה אומר? האם זה אומר שהיו עוד שלל דיסקים בעייתיים וה'טיפול' שלו גרם להם להתעורר? מה אני עושה עכשיו? בהתחלה היה לי רק בעיה 'אחת' ועכשיו אני מרגיש 5-6 'מוקדים' בעייתיים לאורך כל הגב מלמעלה עד למטה? זה נראה לי כאילו כבר 'גדול עלי' יחסית לטפל רק במשהו אחד. שאלה שנייה - אם אני מעביר את האצבע שלי לאורך העמוד שדרה, בערך בשליש התחתון פתאום יש כמו 'כניסה' של ס"מ - שתיים פנימה ואז העמוד שדרה ממשיך כלפי מטה - האם זה 'נורמלי' ואצל כולם ככה או שזה בעיה (אולי נגרם מהכירופרקט)? תודה!!

קשה להתייחס לתלונות שלך. כדאי שתבדק אצל מומחה לעמוד שדרה ואולי גם הדמייה מתאימה.

02/08/2018 | 11:44 | מאת: גיא

היי, תודה על התשובה. סליחה על השאלה המוזרה - בתור אדם עם 0 ידע בתחום - איך אני אמור 'לבחור' מומחה עמוד שדרה? פשוט ללכת למי שהכי קרוב לאיפה שאני גר או להתחיל לעשות מחקר שלם על זה? תודה!!

שתיהן אופציות טובות

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק