כאבים ואי נוחות בגב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/05/2018 | 22:04 | מאת: ארז

שלום דר אני בן 45 + 3 לפני שנתיים היה לי דלקת בדרכי השתן ומאז חיי השתנו. הדלקת עברה אין ספור אורולגים ורופאי עור ובדיקות למחלות הכול תקין פעם אומרים ערמונית ופעם לא . לאחרונה התחיל לי גם כאבי גב תחתון הלכתי לאורטופד ועשה לי סיטי זה התשובות יבת ההפניה: כאבי גב. אין עדות לתמט או תזוזה. התעלה הספינלית ברוחב תקין. בגובה 4-L3 מודגם בלט דיסק קל. בגובה 5-L4 מודגם בלט דיסק קל. בגובה S1-L5 מודגם בלט דיסק ימני עם לחץ על השק הדורלי ובעיקר על השורש הימני. יתר המרווחים תקינים. בחלונות עצם מודגמים שינויים ניווניים קלים. לסיכום: בלטי דיסק ושינויים ניווניים, הבלט דיסק המשמעותי הוא בגובה S1-L5 מימין. יכול להיות שבגלל זה אני מרגיש אי נוחות באזור הפין פעם כאב פעם גירוי ובכלל אי נוחות אני כבר שנתיים עם ההרגשות האלה . תודה רבה

18/05/2018 | 22:13 | מאת: ארז

ועם כן בבקשה ממך מה ניתן לעשות כי אני עם הסבל הזה כבר שנתיים

שלום רב, סבירות נמוכה. יש לשקול בדיקת EMG של הרגליים ו MRI של הגב התחתון ובדיקת נוירולוג בכיר. במקביל לבצע אורודינמיקה אם לא ביצעת ולפנות לאורולוג.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק