פרטים לגבי קביעת הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/12/2017 | 10:25 | מאת: אדם

אני סובל חצי שנה בפציעה בצוואר עם התקפים שמשתקים אותי לכמה ימים עברתי טיפולי פיזותרפיה אוסטיופט כירופרקט טווינה דיקור סיני ועוד כל מני דברים. בשעה טובה הקופת חולים הסכימה להפונת אותי לMRI בעוד שבוע ואני חושש שמדובר בפריצת דיסק. במידה וכן מדובר בפריצת דיסק מה הפרוצידורה עד שמגיעים לניתוח, כמה זמן לוקח מקביעת הפגישת ייעוץ הראשונית ועד לניתוח? ואני מבוטח רק דרך הקופת חולים? ולא מצאתי בשום מקום מה עלות הניתוח? האם הכיסוי של הקופה מספיקה? תודה.

מאחל לך שלא תצטרך ניתוח, אם תרצה להגיע לייעוץ עם ה MRI, בלינסון 03-9376666 או פרטי 09-7737709

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק