המלצה לניתוח אצלך לפריצת דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/10/2017 | 13:09 | מאת: אטל חיים

שלום ד"ר דוידוביץ, שמי אטל חיים, בת 39. קבלתי המלצה מניורולג לעבור אצלך ניתוח לפריצת דיסק צווארי. עשיתי 2 MRI צווואר וראש. אני דרך קבע כל חודשיים מקבלת זריקות וכדורים. הניורלוג ציין כי פריצת הדיסק בעייתית מאוד היות והיא עיקמה את חוט השדרה. אודה להכוונה לאן לשלוח את הטפסים על מנת לתאם עימך פגישת ייעוץ. הבנתי שאתה עובד בבית חולים בלינסון. בתודה מראש וסליחה על הטרחה, אטל

שלום, ישנה אפשרות לראותך גם בבלינסון 03-9376666(קופ"ח כללית) או באופן פרטי 09-7737709, תבדקי את שתי האופציות ותראי מה מתאים לך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק