שאלה בקשר להיצרות ולחץ קל על החוט

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/10/2017 | 14:25 | מאת: שאלה בקשר להיצרות ולחץ קל על החוט

דוקטור שלום רב , הייתי אצלך בייעוץ לגבי כמה בלטים שיש לי בצוואר והבאתי MRI , ואני זוכר שאמרת לי שחבל שלא הבאתי את הMRI הישן שעשיתי בצוואר כי רצית להסתכל ולהשוות בניהם , אז רציתי לשתף אותך פה בהבדלים בניהם. ההבדלים לפי פענוחי הMRI (בבלטים שהחמירו) MRI 14.2.2017 c4-c5 - בקע דיסק מרכזי לוחץ קלות c5-c6- בקד דיסק פרא מדיאני ימני לוחץ קלות MRI 18.9.2017 c4-c5 - בקע דיסק אחורי מרכזי זעיר עם לחץ קל על חוט השדרה c5-c6 - בקע דיסק אחורי מרכזי קטן משיק לחוט השדרה -- כמוכן ההיצרות בבלטים של ה MRI הראשון היו באיזור c4-c5 היצרות של 8.69 באיזור c5-c6 היצרות של 8.62 ההיצרות בבלטים של הMRI השני היו באיזור c4-c5 היצרות של 6.99 באיזור c5-c6 היצרות של 7.52 התלונות שהחלו אצלי בחצי שנה האחרונה הן : היום אני במצב שכל שריר כמעט שאני מאמץ רועד לי מרגיש לי קצת קלאמזי בפעולות הרגילות בידיים וברגליים והתנועות מרגישות לי לא חלקות לפעמים תחושת זרמים באצבעות בשינה קפיצות שרירים מדי פעם צירפתי תמונות

אם לא נבדקת ע"י נוירולוג, צריך. אחרי הבדיקה אצלו תחזור אלי.

05/11/2017 | 12:07 | מאת: אלי

שלום דוקטור , בהמשך לשיחתינו הייתי אצל 2 נוירולוגים (אחד בכיר מאוד) הראשון אמר לי שאין לי מחלות נוירולוגיות והוא חושב שהEMG מוגזם ורצה שאעשה בדיקתEMG נוספת השני אמר לי שאין לי מחלות נוירולוגיות והוא חושב שהEMG לא מוגזם ושיש בעיה בשורשים העניין הוא שאני עדיין כל התחושות האלה שפירטתי , בנוסף לתמונות שצירפתי בתחילת הפוסט צירפתי תמונה נוספת שמראה ממבט שונה את 2 הדיסקים הכי לחוצים והשינוי בהם ב7 חודשים אני במצב היום שהנוירולוגים אומרים לי שאין לי בעיה נוירולוגית או שהמקור בה נוירולוגי , וכל בדיקה MRI\EMG הצביעה על בעיה צווארית , הוצע לי לבצע בדיקת SEP\MEP האם בדיקה זו יכולה להצביע או לחדד את הדיוק במה שאני מרגיש ובפרט על האם מדובר במצב של מיאלופתיה שלא עלו עליה ? האם תרצה שעדיין אקבע פגישה נוספת? מחכה לתשובתך , אלי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק