שאלה דחופה ומטרידה אותי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/07/2017 | 07:00 | מאת: רפי

שלום ד"ר אני בן 41 ולפני כ-3 שבועות החל כאב לרוחב כל כרית כף רגל ימין עם שריפה ותחושת נימול באצבעות כואב בדריכה ובהליכה ונרגע מעט במנוחה, בבדיקת EMG פגיעה עיצבית קלה בגב ככל הנראה מפריצת דיסק מלפני כ-20 שנה, L4 L5 אין לי כאב בגב, מטריד אותי הכאב הבלתי נסבל בכף הרגל והנימול אני לוקח כשבוע אוטופן 400 ללא הטבה, האם לדעתך ההקרנה לרגל תחלוף או שקיים נזק בלתי הפיך? האם ההקרנה היא כתוצאה מדלקת?

תתייעץ עם אורטופד מומחה לכף רגל ואח"כ עם פרופ' רוחקינד מומחה לעצבים היקפיים בבי"ח איכילוב. ניתן גם לחזור אם יש צורך על MRI ע"ש מותני.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק