שנה לאחר ניתוח עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/06/2017 | 13:42 | מאת: אלי

ד"ר דבידוביץ שלום רב, אני למעלה משנה לאחר ניתוח דסקוטמי צווארי בגבוהה C6-C7. אני עדיין סובל מכאבי שרירם בצוואר והגבלת תנועה יותר לצד השמאלי. כאבי שכמות ותוחשה כאילו הכול נוקשה מאוד בצוואר ממש כמו ספאזם. חייב לציין שאין נימולים מה שהיה לפני הניתוח. האם מותר לעשות עיסוי לשיחרור השררים או לחילופין צריך לחזור שוב פעם למנתח? המצב כבר בלתי נסבל. הודה לתשובתך אלי

כדאי לבצע MRI לאחר הניתוח והבדק אצל המנתח, אח"כ טיפולים משלימים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק