בעיות צוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/08/2009 | 00:28 | מאת: אוראל

בס"ד שלום ד"ר שלמה דוידוביץ אני עוד כמה ימים בן 21 לפני שלוש שנים עברתי תאונה כנקרא כ"צליפת שוט" אשר נזרקתי אחורה וקדימה כמו לולב. לאחר צילומים רבים כגון:C.T MRI ובדיקות כמו:בארה,E.M.G התגלה לי בעמוד שדרה העליון ממצאים אלה: C.T-במרווח C6-C7:ספונדילוליזיס דו צדדי בC6 טספונדילוליסטזיס מינמלי של C6 לעומת C7 הודגם בלט דיסק כללי קל,ללא לחץ על השק הטקאלי,לחץ קל על השורשים והיצרות פורמינלית קלה משני הצדדים,רווח דיסקלי מוצר. E.M.G- NORMAL MOTOR AND SENSORY NC STUDY.NEEDLE MUSCLES EXAMINATION SHOWEDE SIGNS OF MILD ACTIVE DENERVATION AT THE BOTH C8-T1 LEVELS,MAY BE COMPATIBLE WITH RADICULAR PROBLEM בארה:גל III משאל-איטיות קלה. MRI:מוקד של סיריגנס בגובה c4-c5,כנראה לאחר מוקד המליאפוטי שהנתזל. פעם הייתי סובל מנימול של כמעט כל היום באיזור הפנים בראש המצח השפתיים ידיים קיום יש ירידה וממש אחד לכמה זמן יש לי נימול בשפתיים ובאיזור הפנים מה שכן שאני יושן בסלון ללא כרית נרדם לי הקרקרפת תוך דקות מעטות ואני סובך מכאבי ראש ובאיזור הפנים כאילו הולך להתפוצץ לי הוגלגולת בכל רגע ממש לחץ פנימי. הייתי 3 פעמיים אצל נירוכירוג פעמיים שקלו לנתח אותי עשו לי MRI נוסף ובסוף אותו רופא שרצה לנתח אותי לא בדק אותי היה רופא אחר והחליט שלא צריך ניתוח. שאלותי הם כך: א.לפני הממצאים שהגשתי לפנייך והתלוננתי מה אתה מציע צריך ניתוח או לא? אני כמובן מעדיף שלא! ב.לאיזה רופא אני צריך לפנות בשביל הכאבים הבלי נסבלים האלה? ג.האם מותר לי לעבוד בכל עבודה גם היא ממש פיזית כמו עבודה בשיפוצים,הובלות,וללכת לחדר כושר להרים משאות כבדים? אשמח אם תענה על שאלותי בכבוד רב, אוראל לוי

03/08/2009 | 00:28 | מאת: אוראל-המשך שאלה

בס"ד רציתי להוסיף שגם בעבר וגם קיום יש לי בעיה שנופל לי חפצים מהידיים

שלום אוראל, לפי הממצאים שאתה מתאר קיים נזק בחוט השדרה אך אין עליו לחץ. אם זה המצב אינך צריך ניתוח, למרות שיש לבדוק אותך ולראות את ה MRI על מנת לקבוע בבטחון. לפני אישור על עבודה פיזית אצטרך לראותך.לגבי כאבי הראש יתכן ומקורם בצוואר, שוב אצטרך לראותך.החולשה בידיים נובעת ככל הנראה מפגיעה בחוט השדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק