כשלון בתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

12/09/2016 | 16:34 | מאת: אנונימית

פרופ" שלום רב, בת 39 בריאה, נשואה. אחרי 8 IVF שכשלו ושני מחזורי החזרה מתרומת ביצית שנכשלו גם כן. כל הבדיקות תקינות ( לא מוסברים) במחזור האחרון קיבלתי גם קלקסן. 2 שאלות: מה יכולות להיות הסיבות לכישלונות החוזרים? האם כדאי פיפל? ועוד שאלה..סליחה, האם כדאי לנסות החזרה על בסיס טבעי? ( יש לי עוד שני עוברים מוקפאים). תודה רבה.

14/09/2016 | 16:57 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אני ממליץ בחום לבצע פיפל ולהכין את הרחם, עם תרופות ולא על בסיס של מחזור טבעי, להחזרת העוברים המוקפאים. במצב נתון כזה יש לשקול גם אפשרות של פונדקאות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות