למי יותר סיכוי ICSI או IVF רגיל

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

26/06/2016 | 11:04 | מאת: נטלי

שלום רב לפני כמה חודשים עברתי שאיבה. כיוון אכות הזרע של בן זוגי נמוכה היו כמה ביציות שהופרו בשיטת ICSI והשאר בIVF רגיל. השאלה שלי היא האם אלא ש"נתפסו" בIVF רגיל יש להם יותר סיכוי להתפתח לעוברים מוצלחים יותר? תודה מראש

29/06/2016 | 18:19 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטלי שלום רב, אין שום הבדל מבחינת פוטנציאל ההשרשה והתבססות ההריון בין עוברים אשר נוצרו בשיטת ה-ICSI או בהפריה רגילה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות