תרומת ביציות וttp

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/04/2014 | 23:30 | מאת: יולה

חליתי לפני 6 שנים ב ttp. האם יש סכנה בלהכנס להריון באמצעות תרומץ ביצית. אני בת 43 ויד לי שני ילדים?

12/04/2014 | 21:05 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליולה שלום רב, לא ברורה לי האבחנה של המחלה בה חלית. אנא פרטי יותר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

26/04/2014 | 00:00 | מאת: יולה

חליתי ב ttp טופלתי בטיפולי המודיאלעזה לפני כ - 6 שנים. כיום זקוקה לתרטמת ביצית בכדי להכנס להריון . האם ישנה בעיה בשל העובדה שחליתי ב ttp. מאז רני בריאה והערכים שלי טובים

30/04/2014 | 19:33 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליולה שלום רב, אין מניעה להכנס להריון מתרומת ביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות