שבוע 9 פונדקאות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

20/02/2014 | 19:40 | מאת: nina

שלום רב, אני אם מיועדת בתהליך פונדקאות. הפונדקאית שלי הרתה מתרומת ביצית וזרע של בעלי. כרגע בשבוע 9+0. בשבוע 8+3 החל דימום חלש שלא מצאו את מקורו ולכן הוחלט על מתן זריקת גסטון למשך 4 ימים. וזה אכן השפיע תוך יום וחצי הופסק הדימום. מחר אנו אמורים להפסיק את התמיכה הן הואגינלית והן את הזריקות. אינני מבינה מדוע הרופאים מתעקשים על הפסקת התמיכה והזריקות בעוד שברגע שקיבלה את הגסטון הדימום הפסיק. מדוע יש רופאים שמורים על תמיכה עד שבוע 11. ושלנו מתעקשים להוריד את התמיכה כבר היום. ואומרים שבמידה ויש דימום אז צריך לחשוב אולי זה מראה על חוסר תקינות של ההריון. היום נעשה אולטרא סאונד ולדברי הרופא המומחה הכל מושלם. עובר בגודל 2.4 דופק טוב רואים התפתחות שליה, אבל מתעקש כנגד המשך תמיכה. אשמח לשמוע את דעתך .

11/03/2014 | 19:59 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנינה שלום רב, גם אני בדעה שבמצב כזה עם הריון כל כך יקר אצל הפונדקאית, מומלץ להמשיך בתמיכה עד לשבוע 12 להריון לפחות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

21/05/2014 | 16:42 | מאת: יעל

שלום לך מאחלת לך ולפונדקאית הצלחה בהריון.אודה לך אם תוכלי לענות לי האם נעזרת בפונדקאות של חברת מסוימת או בפונדקאית פרטית.לצערי אחרי הרבה נסיונות של טיפולים לא אוכל להמשיך מסיבה רפואית ועלינו לפנות לפונדקאות.תודה רבה

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות