ספורט בזמן טיפול IVF

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/01/2014 | 19:34 | מאת: לימור

שלום. אנחנו עוברים טיפול IVF כתוצאה מאי פריון לא מוסבר. יש לי תאומים בני 4 מIVF ומזה שלוש שנים אני מתאמנת באירובי אינטנסיבי 3 פעמים בשבוע באופן קבוע. האם ניתן להמשיך בפעילות הספורטיבית גם במהלך טיפול הIVF? תודה

05/02/2014 | 20:04 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללימור שלום רב, מאחר ואת עוסקת בספורט בצורה קבועה ואינטנסיבית מומלץ להוריד למינימום את המאמצים גופניים בזמן טיפולי ה-IVF. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות