תרומת ביצית.

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/01/2014 | 18:39 | מאת: בתיה

שלום רב, אני ובעלי אמורים להתחיל תהליך פונדקאות, ברצוני לשאול באם אנחנו צריכים תרומת ביצית (מפאת גילי) אני בת ארבעים ושבע. איך זה עובד כלומר לאן אנחנו צריכים לפנות בכדי להסדיר את העניין כאשר נגיע לשלב הזה? לתשובתכם אודה מראש. בתיה.

07/01/2014 | 20:41 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לבתיה שלום רב, לשאלתך באם את זקוקה לתרומת ביצית מפאת גילך, התשובה הגורפת היא שאכן כן. לגבי כל תהליך הפונדקאות ותרומת ביצית אני ממליץ שתתקשרי לניידים 050-848-1909 או 050-406-5595, כדי שאוכל להבהיר לך את כל התהליך המורכב. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות