הליך PGD בחול

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/12/2013 | 21:50 | מאת: משתוקקת לבת

דר פלדברג שלום רב, אני בת 30 ואני ובעלי מעוניינים לבצע הליך PGD לצורך הולדת בת. ידוע לי שבארץ ניתן לאחר 4 ילדים מאותו מין ובתנאי שיש אישור וועדה. אנחנו מאוד מעוניינים בבת ורציתי לדעת מהם סיכויים להיקלט להריון, בהנחה שאין לנו בעיות פוריות, כמה זמן שהות בחול, כמה זמן לפני שרוצים להרות כדאי להתחיל את התהליך ומהם העלויות? תודה מראש, משתוקקת לבת תודה מראש,

07/01/2014 | 20:18 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, מאחר והתהליך בחו"ל הינו מורכב למדי קשה להבהיר את כל הפרטים על גבי האינטרנט. אני ממליץ בחום להתקשר למרפאתי כדי לקבוע תור (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). אנא הביאי איתך את כל המסמכים הרפואיים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות