שאלות - תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/10/2013 | 00:30 | מאת: עדי

שלום פרופסור, בקשר לתרומת ביצית, מה ההבדל בין בית חולים או באופן פרטי? האם כדור פרוגינובה ואוטרוגסטרון וגסטון מגדילים את השרירן? כמה זמן צריך להמתין בין טיפול לטיפול (מדובר בתרומת ביצית)? האם בזמן טיפולי פוריות ניתן לקחת כדור קלציום (סידן)?? אודה לתשובתך. עדי

22/10/2013 | 18:40 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לעדי שלום רב, 1. בדר"כ טיפולי תרומת ביצית מתבצעים בחו"ל או ע"י עוברים שמובאים לארץ. יש אפשרות לפנות ישירות לביה"ח שעוסק בכך או לרופא ספיציפי אשר עוסק בתרומת ביצית. 2. אכן כן, התרופות שציינת יכולות לגרום לגדילת השרירן. 3. מומלץ להמתין לפחות חודש ימים בין טיפול לטיפול. 4. אכן מותר בזמן טיפול פוריות ליטול כדורי קלציום. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות