בחילות אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/07/2013 | 20:56 | מאת: מיטל

שלום רב, ביום ראשוןשעבר עברתי החזרה של עובר טרי בן 3 ימים. באותו יום נטלתי 0.2 מ"ג דקפפטיל. וביום רביעי אוביטרל. מיום ההחזרה אני על 200 ג"ר אנדומיטרין פעמיים ביום. אני מודעת לכך שהאנדו' גורם לבחילות ולעוד תופעות הדומות להריון. היום אחרי שבוע וחצי בהם לא עשיתי שום פעילות גופנית מאומצת, עשיתי הליכה שכשל שעה, במישור ולא מאמצת במיוחד. התעייפתי מאוד מהר, וכרגע אני מרגישה כאילו החום שלי עולה והבחילה לא עוברת. יודעת כי מותר לעשות פעילות גופנית לא מאומצת אחרי החזרה. האם יש מקום לדאגה באשר לתחושת החום שעולה, וגלי החוםפ בכלל? תודה

23/07/2013 | 20:54 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיטל שלום רב, תוך כדי טיפולי פוריות ונטילת תכשירים הורמונליים קיימות תחושות שונות של חום ועייפות שלא תמיד יש להם הסבר מדוייק. על פניו התופעות שאת מתארת נראות לי כסבירות לחלוטין לאור הטיפול שעברת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות