אחד וחצי

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/06/2013 | 23:15 | מאת: נונה 10

לאחר IVF אני בשבוע 9 עם תאומים כאשר עובר אחד תקין עם דופק וקוטב עוברי נכון. שני קטן, ללא דופק רק עם חלמון וללא קוטב עוברי. נאמר לי שמרבית הסיכויים שהוא ייספג. מתי זה אמור לקרות? האם צםוי להיות דימום? האם קיימת סכנה להריון ולעובר התקין עקב התכווצויות?

25/06/2013 | 20:29 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, עפ"י הנתונים שמסרת העובר הבלתי תקין אמור להספג בשבועות הקרובים. בדר"כ הדבר מתרחש ללא דימום אך גם אם יש דימום קל בדר"כ אין סכנה לעובר התקין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות