החזרת עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

27/05/2013 | 14:45 | מאת: מיטל

שלום רב אני מבקשת להבין דבר מה אני מיועדת להחזרת עוברים מוקפאים על בסיס ביוץ טיבעי. גיל העוברים הוא 5 ימים. שאלתי- ממתי סופרים 5 ימים? האם יום הביוץ הוא יום 1 או שמה סופרים 5 ימים יום אחרי הביוץ? בהחזרה הראשונה ביוץ ביום א החזרת עובר ביום ה הקפאת עוברים ביום ו תודה

31/05/2013 | 18:19 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיטל שלום רב, יום הביוץ מחושב כיום השאיבה. אי לכך, החזרת עוברים של יום 5 (בלסטוציסטים) מתבצעת ביום 5 מיום הביוץ. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות