התייעצות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/05/2013 | 17:48 | מאת: אפרת

שלום רב, אני בת 49, נשואה ללא הריונות או גרידות בעברי וללא שום טיפול הורמונלי להריון, בריאות ומשקל תקין- האם היית ממליץ לשקול רק תרומת ביצית, האם לפי דעתך אין סיכוי לדלות ביצית אחת בריאה שליולהפרותה ? במידה ורק תרומת ביצית עומדת בפני, איני מעוניינת לטוס לשם כך לחו"ל, האם הנל מקטין את סיכויי להרות במידה וההליך יבוצע כאן?תודה על תשובתך

18/05/2013 | 13:10 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאפרת שלום רב, ללא ספק הגישה המומלצת עבורך, כדי להגיע להריון ולידה הינה תרומת ביצית. במסגרת בי"ח אסותא יש מסלול של קבלת ביציות אשר מובאות לארץ מאוקראינה וההחזרה מתבצעת כאן. אני ממליץ לפנות אליהם ולקבל את כל הפרטים הרלוונטיים. ללא ספק, הדבר איננו מוריד ממידת ההצלחה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות