תאי זרע

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

13/12/2012 | 09:56 | מאת: נשוי

לפני יומיים עשיתי בדיקת תאי זרע והתוצאה שהייתה 0 תאי זרע זה היה אחרי התנזרות של 3 ימים מקיום יחסי מין עם אשתי עכשיו הומלץ לי לחזור עוד 3 שבועות לעשות בדיקה שוב מה התהליך הבא אחרי הבדיקה האם יש אפשרות לטיפול למקרה כזה ומה האופציות ומה התהליך הבא וממה זה נובע שאין בכלל תאי זרע

16/12/2012 | 18:01 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, ראשית חייבים לחזור על בדיקת הזרע כדי לשלול טעות ואכן הדבר מתבצע. במידה ושוב בדיקת הזרע תצביע על העדר תאי זרע בזירמה עליך לפנות לרופא פריון העוסק בפריון הגבר כדי להתחיל בבירור ולקבוע תוכנית טיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות