ערכי בטא לאחר תרומה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/11/2012 | 13:44 | מאת: בובה

וואוו..כמה שאלות על בטא לאחר תרומה.. ובכל זאת - גם אני אשאל... ביום 14 לאחר תרומת ביציות (והחזרת 3 עוברים באיכות מצויינת) ערכי הבטא בבדיקת דם היו 613. לאחר יומיים (ביום ה 16) ערכה הבטא היו 2271. אני כבר מבולבלת מהקריאה בפורום בעניין עליית ערכי הבטא... האם מדובר בעלייה תקינה? האם יש סיכוי גבוה להריון מרובה עובדים? האם כבר אפשר לעשות אולטרסאונד דופק (כי ערכי הבטא מעל 2000?) תודה רבה ובהצלחה לכולן.

17/11/2012 | 18:34 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לבובה שלומות, מזל טוב! הבטא שלך תקין לחלוטין, מרקיע שחקים עקב הריון מרובה עוברים קרוב לוודאי. ללא ספק ניתן לבצע בדיקת אולטרסאונד וגינלי בערכי בטא מעל ל-2000. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות