לפני תרומת ביצית...

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

01/10/2012 | 11:09 | מאת: דניאלה

שלום רב. הנני לפני תרומת ביצית. ב2.9 קיבלתי דקפפטיל ב9.9 קיבלתי מחזור. וב16.9 קיימתי יחסי מין עם בן זוגי. לשאלתי:כמה זמן אמור לחלוף עד שהדקא ישפיע מקבלתו?? 2.האם אני יכולה להכנס להריון מבן זוגי? בתודה מראש

01/10/2012 | 17:00 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדניאלה שלומות, דקפפטיל מגיע לשיא השפעתו תוך שבועיים ימים לאחר ההזרקה. בנתונים אלו הסיכוי שתיכנסי להריון מבן זוגך הינו נמוך ביותר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות