תרומת ביצית??

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/07/2012 | 13:40 | מאת: בת 42

בת 42 בזודיות חדשה ללא ילד משותף מעוניינת להרות. לאחר טיפול הפרייה חוץ גופית ומתן הורמונים ברמה מקסימלית נשאבו 5 ביציות מתוכם הופרו 3 באיכות "טובה". לצערי לא הושג הריון לאחר החזרת 3 ביציות. הבנתי שהסיכויים להשתרשות נמוכים מאוד בגילי, הביציות זקנות ויש חשש לבעיות גנטיות בביציות ולכן הומלץ לפנות לתרומת ביציות..אשמח לדעתך.האם עלי לנסות ולהמשיך בהפרייה של הביציות שלי או לגשת לתרומה שם יש סיכוי גבוה יותר להשתרשות וקבלת היריון.

31/07/2012 | 20:27 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, מאחר ועל פי הבנתי מדובר בנסיון ראשון של IVF אני ממליץ בחום להמשיך לפחות עוד 3-4 מחורי טיפול עם הביציות שלך ורק לאחר מכן לחשוב לכיוון תרומת ביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות