האם יש סיכוי?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/07/2012 | 23:26 | מאת: בקרוב שוב

שלום אני בת 41 עם ילדה בת 6 כמעט - הריון ivf לפני 4 שנים, עקב דלקת חמורה, הסירו לי שתי חצוצרות. לפני 3 שנים חזרתי לנסיון ivf - דקפפטיל ארוך, המחזור נעלם לבלי שוב. האם תרומת ביצית רלבנטית עבורי (בגלל היעדר המחזור)?

31/07/2012 | 20:29 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, קשה להתייחס לשאלתך מבלי לדעת מה הפרופיל ההורמונלי העדכני ומהי הרזרבה השחלתית. אנא בצעי את הבדיקות ואשמח להתייחס אליהם ולהמליץ על טיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

02/08/2012 | 20:46 | מאת: בקרוב שוב

האם תוכל לפרט בדיוק לאילו בדיקות אתה זקוק כדי שתוכל לענות על שאלתי?

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות