הגדלת סיכויי IVF ?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

06/07/2012 | 22:57 | מאת: נונה 10

אני בת 42 וחצי בריאה. טיפול IVF ראשון בו הוחזרו 3 עוברים הוביל להריון עד שבוע 8 והפלה טבעית עקב, ככל הנראה מום כרומוזומלי. טיפול IVF שני באותה דרך נכשל. בשני המקרים לא נשארו מוקפאים. האם זה אומר שהביציות באופן כללי לא טובות ולכן לא מושג הריון תקין? האם יש אופציה כלשהי להגדלת הסיכויים בפעם הבאה? כמו הזרקת יותר מנוגון והחזרת יותר עוברים?

08/07/2012 | 19:25 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנונה שלומות, לצערי לא ניתן לעשות הרבה כדי למנוע הפלות מוקדמות שקשורות כנראה עם גילך. יחד עם זאת, לאור הנתונים שמסרת מומלץ לבצע בירור לקרישיות יתר ובמידה והממצאים הינם חיוביים לתת לך טיפול פרופילקטי בתרופות נוגדי קרישה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות