לאחר לפרוסקופיה - שאלה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/05/2012 | 10:52 | מאת: מנסה להרות -:)

אני בת 30, לפני כשבוע עברתי לפרוסקופיה לאור סקטוספינגס בחצוצרה ימין. במהלך הניתוח בו הוצאה החצוצרה נראו נגעי אנדו?, חלק מהנגעים נצרבו. אציין. כי איני סובלת מהתסמינים שמתארות בנות הסובלות מאנדו?. אנחנו לפני טיפולי ivf ורציתי לדעת לגבי סיכויי הכניסה להיריון בדרך זו לנשים עם אנדו?. אציין גם כי היני פוליציסטית. כמו האם אתה מטפל בנשים עם אנדו? תודה רבה רבה!!!!

08/05/2012 | 19:28 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, לפי הנתונים שמסרת על כריתת החצוצרה והמצאות מוקדי אנדומטריוזיס שחלקם נצרבו, נראה שהתהליך האנדומטריאלי מתרחש אצלך ברמה נמוכה. במצבים אילו סיכויי ההצלחה מהפריה חוץ גופית הינם אופטימליים. כמובן שאני מטפל במקרים של אנדומטריוזיס עםן בעיות פוריות ואשמח לעזור בכל דרך אפשרית. לקביעת תור במרפאה אנא התקשרי לטל' 09-9581829, כל יום מ-16:00 אחה"צ. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות