צילום רחם והמשך תהליך

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

09/03/2012 | 10:45 | מאת: מצעירה שמנסה

אני בת 30 ברקע ניתוח אפנדציט. מנסה להרות זה החודש החמישי. בצילום רחם התקבלו התוצאות הבאות: רחם במבנה תקין מילוי הומוגני של חלל הרחם חצוצרה ימין: סקטוסליפינגס ללא מעבר וללא צילום חצוצרה שמאל: מעבר ופיזור תקינים אני מבינה שיש חסימה וע?פ הרופא המבצע אין אפשרות לצנטר. כמו כן הנני בעלת שחלות פוליציסטיות (מקבלת מחזור מידי חודש אך לא באופן סדיר) האם עלי לפנות ישירות ל-ivf על מנת למנוע את האכזבות? אשמח לעצתך המקצועית בנוגע לאפשרויות שלי וסיכויי להרות עם חצוצרה תקינה אחת אני מוטרדת מאוד והתור שלי לרופא רק בשבוע הבא. אציין כי בדיקת הזרע שבוצעה ע?י בעלי יצאה ע?פ רופא הנשים שלי (מתמחה בפריון) מצויינת תודה ושבת שלום

09/03/2012 | 14:58 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, עפ"י הנתונים שמסרת לפי הערכתי כדאי לנסות 3 מחזורי IUI עם תרופות להשראת ביוץ. במידה ולא יתבסס הריון אני ממליץ לעבור ניתוח כריתת החצוצרה עם סקטוסלפינקס (בדרך לפרוסקופית) ולאחר מכן לפנות ל-IVF. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909

09/03/2012 | 16:24 | מאת: מצעירה שמנסה

בהמשך לתשובתך אשמח לדעת על פי ניסיונך הרב האם עם נתונים אלו ניתן להשיג היריון תקין?

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות