בבקשה מצפה לתשובה - החמודה והחמוד

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

01/11/2011 | 18:44 | מאת: החמודים

שלום לךמר דב פלדברג ולכולם ! פונה אני אליך אולי מתוך תיקווה אולי מתוך ייאוש . אני חי עם בת זוגתי מזה שנת 2000 במהלך השנים היא נכנסה להריון פעמיים בפעם הראשונה שהיא הרתה בחודש תשיעי היא נאלצה להיפרד מן העובר כוון שהוא מת לה בבטן ממש בדקה ה 90 לפני הלידה התקופה הייתה נוראית ונאלצתי לתמוך בה ולעודד אותה . לאחר כשנה היא הרתה שוב ונאלצנו להפיל כוון שנאמר לנו שהילדה אם תיוולד היא תהיה עם תסמונת דאון . היום לאחר שנים די קשות אנחנו מעוניינים כמובן לנסות שוב וזה אולי יותר בשבילה על מנת להחזיר לה את שמחת החיים שלה שדעכה מעט. אני רוצה לציין שלי יש ילדים מנישואי הקודמים. אנחנו עכשיו ממתינים ואחרי שראיתי את הכתבה שלך מאוד שוררת אווירת של תיקווה שבת זוגתי שהיא כל חיי תזכה להיות אימא . אני עובר אולי יותר ממנה את המצב ולפעמים אני לא נרדם בלילות ומפנטז שהיא משחקת עם הילד שלה אולם שאני חוזר למציאות אזי כמובן קשה לי יותר . סליחה שאני מביע כאן רגשות אולם אני מקווה שיש לנו תיקווה לעתיד טוב יותר כוון שהחמודה היא כל עולמי ואעשה הכל למענה . בברכה חמוד וחמודה

04/11/2011 | 19:30 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחמודים שלומות, התרגשתי לקרוא את תוכן המכתב אך קשה להתייחס אליו במלואו על גבי האינטרנט. במידה ותרצה צור איתי קשר לנייד 050-8481909 ואשתדל לעזור בכל דרך אפשרית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות