גירוי שחלות ירוד

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/07/2011 | 22:00 | מאת: אניש

אני בת 31, ב"ה יש לי שתי בנות מ IVF, התחלנו לפני 10 חודשים שוב סדרה של טיפולים. עד כה עברתי ארבע שאיבות , מטיפול לטיפול האיכות והכמות של הביציות יורד (4-2 ביציות). חשוב לציין שהפנו אותנו לטיפולים עקב בעיית זרע. ובכל הטיפולים בעבר לפני ההריונות, הצליחו לשאוב לי בממוצע 8- 12 ביציות.בפרוטוקול האחרון העלו את המינון של הפיורוגון ל 300- ובכל זאת הצליחו לשאוב רק 3 ביציות מתוכן רק 2 הופרו ושוב לא נקלט. מה יכול לגרום לגוף שלי להגיב יותר טוב ולייצר יותר ביציות באיכות טובה???? אני על סף יאוש!!!! הפסקה ארוכה תעזור???? חשוב לציין שאנחנו הולכים עם אותו פרוטוקול של ההריונות. פעם אחת ניסינו לשנות וזה לא הצליח....(2 ביציות מלכתחילה)

10/07/2011 | 19:17 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאניש שלומות, קשה להתייחס לשאלתך מבלי לדעת את הפרופיל ההורמונלי בין הטיפולים בייחוד ערכים של FSH, LH ו-E2 ביום השלישי של המחזור. אנא תואילי לשלוח נתונים אלו ואשתדל לעזור כמיטב יכולתי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

10/07/2011 | 22:36 | מאת: אניש

שלום פרופ' פלדברג אני אנסה להיות ממוקדת- ב- 20.10.10 היום השני למחזור- E2 קטן מ- 200 P הוא 4.72 LH הוא 6.6 במחזור הזה של הטיפולים היו 8 ביציות מתוכן הופרו 5 עוברים.(את כולם החזירו לי) ב- 7.2.11 היום השני למחזור - E2 קטן מ- 200 P הוא 2.9 LH הוא 6.8 במחזור הזה של הטיפולים היו 7 ביציות מתוכן 2 הופרו. ב- 10.4.11 היום ה-2 למחזור E2 קטן מ- 200 P הוא 3.42 LH הוא 10.4 נשאבו 2 ביציות ושתיהן הופרו. (רק בטיפול הזה הפרוטוקול היה שונה מהפרוטוקול של 2 הריונות שלי ב2007 וב 2009) ב- 7.6.11 היום ה-2 למחזור E2 הוא 36.4 P הוא 0.55 (עשיתי את הבדיקות בבי"ח פוריה אז אין LH ואלו המדדים שלהם) במחזור הזה חזרתי לפרוטוקול של ההריונות במינונים יותר גבוהים,ונשאבו 3 ביציות מתוכן הופרו והוחזרו 2 עוברים. זהו! אם זה מעניין אותך הפרוטוקול שלי פחות או יותר הוא כזה שביום השני בד"כ אני מתחילה למשך 4 ימים פיורוגון 225-300 אח"כ אני עוברת ל4 מונוגון כל יום למשך 3 ימים למונוגון מצטרף אורגלוטרן ליומיים אחרונים לפני האוביטרל. מה דעתך???

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות