פעילות אחרי החזרת עוברים טריים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

21/06/2011 | 09:20 | מאת: שני

שלום פרופסור בעוד מספר ימים עליי לעשות בדיקת בטא היום כעשרה ימים אחרי החזרת עוברים שמתי לב שאם אני הולכת הליכה מתונה הרבה זמן או מבצעת פעילות כמו רחיצת הילד יש לי כאבי מחזור אחר כך ותחושת שורף בחזה, אם אני נחה אחר כך כשעה כאבי המחזור נעלמים והכל עובר, מה הסיבה לכך???????? תודה רבה שני

21/06/2011 | 19:05 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשני שלומות, כאבי מחזור לאחר החזרת עוברים יכולים להצביע דווקא על מצב של הריון צעיר. אנא התאזרי בסבלנות ובצעי את בדיקת הבטא בעוד יומיים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות