חודשיים ללא מחזור

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/02/2011 | 20:56 | מאת: מיטל

לאחר שנות טיפולי הפריה ללא הריון בת 46 , לפני תהליך תרומת ביצית עד היום מחזור סדיר ומצב הורמונלי תקין , לפתע מזה חודשיים מאחר המחזור גלי חום , הזעות חזקות בלילה וfsh גבוה ביותר 83, הרופאה המליצה על נר הלילה בינתיים תוך שהיא מתלבטת מה עדיף לי היות ואני שוקלת תרומת ביצית, האם להשאיר את המצב כך עם הטיפול הנוכחי או שאולי לקבל הורמונים וליצור מחזור הבנתי שזה יהיה מלאכותי, מה הכי נכון על מנת להכשיר הקרקע לקראת תרומת ביצית??

25/02/2011 | 16:02 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיטל שלומות, עפ"י הנתונים שציינת מומלץ ללא ספק לתת לך טיפול הורמונלי תחליפי למשך מספר חודשים (2-3) כדי להקל עלייך מפני הסימפטומים של גיל המעבר, להכשיר את הרירית הרחמית לטיפול ולקבל מחזור מלאכותי שממנו ניתן להתחיל בהכנת הרחם להחזרת עוברים מתרומת ביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות