pgd

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

12/12/2010 | 19:44 | מאת: ליאת

שלום, אני ובעלי נשאים של הגן SMA. האם אנחנו זכאים ל PGD היכן ניתן לעשות זאת תודה, יום טוב, ליאת

25/12/2010 | 16:27 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לליאת שלומות, לפי הנתונים שמסרת אתם זכאים בהחלט לבצע הפריה חוץ גופית עם PGD. השיטה מיושמת ברוב היחידות הציבוריות הגדולות להפריה חוץ גופית ברחבי הארץ. אני ממליץ בחום לפנות לייעוץ גנטי באזור מגורייך ומשם תקבלי את ההפניה ליחידה המתאימה. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות