השבחת זרע

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/11/2010 | 16:00 | מאת: ענבר 27

לבעלי יש איכות זרע נמוכה (מכל ההבטים),שאלתי היא מהו הגורם לאיכות זרע ירודה, האם יש קשר גנטי או תזונה לא נכונה? האם ישנם ויטמינים שמומלץ לקחת ע"מ להגביר איכות הזרע?

04/12/2010 | 11:49 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענבר 27 שלומות, לאיכות זרע נמוכה יש סיבות רבות אותם צריך לברר. בין אם אלו סיבות הורמונליות, הרחבה של ורידי האשך (וריקוצלה), סיבות זיהומיות או סיבה על רקע לא ברור. יש לפנות למומחה פריון העוסק בפריון הגבר ולהתחיל בבירור מקיף. בברכה ובהצלחה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות