תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/03/2010 | 23:16 | מאת: גילי

דוקטור יקר!בת 44 לאחר 4 טיפולי IVF בכל הטיפולים תגובה טובה עוברים טובים אך אין הריון. לפני כשנה ביצעתי צילום רחם . מילוי תקין של חלל הרחם עם גבולות תקינים. מעבר עדין של חומר הניגוד לאורך החצוצרות. תמונה של סקטוסלפינקס משמאל. מימין לא הודגם בודאות פיזור של חומר הניגוד בחלל הצפק. משמאל קיים פיזור של חומר הניגוד בחלל הצפק. רציתי רק לציין שהרופא אמר שלפי הדיסק הוא לא הצליח לראות את הצילום . הולכת לכיוון של תרומת ביצית האם לפי התשובה יכול להיות בעיה של קליטת הריון בתרומת ביצית. אודה לך מאוד על תשובתך.

01/04/2010 | 21:26 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגילי שלומות, גם בתהליך של תרומת ביציות יכולה להיות בעיה בקליטה עם סקטוסלפינקס. מאוד כדאי להיתייעץ עם רופא פריון אשר ייתכן וימליץ על לפרוסקופיה עם כריתה של סקטוסלפינקס לפני כן. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות