ביוץ החזרת עובר ומחזור

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

31/03/2020 | 19:46 | מאת: נועה

שלום. ב 18.3 לקחתי אוביטרל לפני החזרת מוקפא כאשר הזקיקים היו 23,17,15 (הזרקתי מונפור ) ב 23.3 נעשתה ההחזרת עובר מוקפא הומלץ לבצע בדיקת דם לבטא ב 2.4. 1.האם הזמן שחלף מהזרקת האוביטרל ועד ההחזרה הוא סביר? 2.בדיקת הדם תבוצע כ 10 ימים לאחר ההחזרה זה לא מוקדם מידי? 3.ניתן לשער שהתבצע ביוץ לאחר האוביטרל ולכן האם ניתן להסיק ש 14 יום לאחר הביוץ יחשב כאיחור למחזור? 4.מה קורה במצב שהיה ביוץ טבעי וגם החזרה כיצד אמור להתנהג המחזור אם אחד נקלט והשני לא וכו׳. תודה

01/04/2020 | 14:49 | מאת: פרופ' משיח שלמה

תשובותי: 1. אם העובר היה בן 5 ימים אז ההחזרה נעשתה בזמן. 2.אם זה עובר של 5 ימים אז 10 ימים מספיק. 3. כן 4. אם את בהריון אפילו אם נקלט אחד, אז לא תקבלי וסת

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות