הפריה חוץ גופית ........

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/10/2019 | 21:37 | מאת: רינה

שלום רב, אני עוברת טיפולי ivf הווסת האחרונה היתה ב 7.9.19 החזרה היתה ב 24.9 שני בלסטוציסטים בני 5 ימים בטא בערכים יצאה חיובית 181 פרוגסטרון 10ng/ml האם הערכים הללו נחשבים כטובים ולא נמוכים ? כמו כן יש לי כאבי גב תחתון עזים גם בשכיבה על הגב וגם בישיבה אם אני קמה לוקח לי כמה דקות עד שאני יכולה להתיישר וגם לא תמיד מצליחה להתיישר הכאב הזה מקרין לי גם לרגליים האם קיימת כאן סכנה מסוימת ? מה עלי לעשות ? תודה על התשובה

08/10/2019 | 13:27 | מאת: פרופ' משיח שלמה

נראה לי שאין סכנה להפלה. עם זאת כדאי לשקול להעלות את מינון הפרוגסטרון שבתמיכה.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות