החזרת עוברים מתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

04/12/2018 | 12:24 | מאת: אא

היי .. אני בת 43 אחרי 9 Ivf ושני מחזורים של החזרה מתרומה שלא צלחו. טיפול תמיכתי עם אסטרופם 2 מג 2 כדורים 3 פעמים ביום . בנוסף , זריקת פרונטוגסט כל יומיים ואוטרגוסטן 200 מג שני נרות 3 פעמים ביום. .האם הטיפול איכותי או שיש משהו שניתן לעשות מעבר? עכשיו אני לפני החזרה התחלתי עם אסטרופם ביום ה 3 למחזור. דימום המחזור לא פסק ויש כאבים . מה עושים?

12/12/2018 | 20:47 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הטיפול ההורמונלי מצוין לדעתי. באשר לדימום, יש להניח שאם תמשיכי בתרופות-הוא ייפסק.

12/12/2018 | 20:50 | מאת: אא

תודה רבה

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות