הורמונים - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

13/09/2018 | 22:19 | מאת: זהבית

שלום אני מצטערת אם זה לא המקום בו לשאול את השאלה כי לא מצאתי איפה לרשום. אני עוברת טיפולי הפרייה מסוג Pgd. כרגע עשו שתי שאיבות ואני לקראת השאיבה השלישית. בשתי השאיבות הזרקתי את הזריקות: menopur multidose amp. decapeptyl 0.1   cetrotide 0.25   השאיבות בוצאו בהרדמה מלאה. השאיבות היו חודש אחר חודש רצוף. וכרגע השאיבה השלישית עם הפסקה של חודש. מיד לאחר השאיבה התחלתי להרגיש סחרחורות קלות עד מאוד כשלא יחסתי חשיבות. כרגע בהפסקה של חודש התחילו לי סחרחורות קשות בתדירות גבוהה. כן, אני סובלת מירידה בשמיעה בילדותי איבדתי את השמיעה בגלל מחלת מנייר. המחלה נעצרה לפני כ30שנה. היש קשר לזריקות? להרדמה? שהמנייר/סחרחורות חזרו? מהם תופעות הלוואי?

24/09/2018 | 15:53 | מאת: פרופ' פלדברג דב

לזהבית שלום רב, לרופא נשים קשה מאוד להתייחס לשאלותייך ביחס לסחרחורות וכאבי ראש. עלייך להבדק ולהתייעץ עם רופא המשפחה, אשר לדעתי צריך להפנות אותך לנוירולוג. מאוד ייתכן שתצטרכי לעבור CT או MRI לצורך ביצוע האבחנה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות