טיפול IVF אחרי פאפ- קבוצת סיכון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

24/06/2018 | 14:18 | מאת: מאיה

שלום, לפני שנתיים עברתי קוסיגנציה להסרת תאים טרום סרטניים. אני לפני הזרקת הורמונים וטיפול IVF ראשון, אני מאוד חוששת מההורמונים. האם יש סכנה שזה יגרום לפאפ לחזור? האם אני בקבוצת סיכון? רב תודות, עדי

24/06/2018 | 18:29 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לעדי שלום רב, ההכנה ההורמונלית איננה שונה מהמצב ההורמונלי בזמן ההריון, כך שברגע שאין מניעה לטיפול פריון להשגת הריון, אין גם מניעה לטיפול ההורמונלי במהלך ה-IVF. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

24/06/2018 | 20:48 | מאת: מאיה

אודות לך אני הרבה יותר רגועה. המשך שבוע נפלא!

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות