הפסקת תמיכה בקרינון בשבוע 12

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/04/2018 | 18:19 | מאת: טלי

אני לוקחת תמיכה של קרינון 8% פעמיים ביום מזה כחודשיים לאחר תרומת ביצית. כעת אני בשבוע 12 הכל תקין בינתיים. 1- מתי נהוג להפסיק תמיכה? 2- איך מפסיקים- בבת אחת או שעוברים לפעם בשבוע ואחר כך מפסיקים?

13/05/2018 | 18:11 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לטלי שלום רב, את הקרינון מפסיקים בהדרגה בשבועות 12-14 שבועות להריון. אני מציע להשלים מינון של פעמיים ביום עד שבוע 13 (כולל) ולאחר מכן שבוע נוסף של פעם ביום ולאחר מכן להפסיק לחלוטין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות