רמות נמוכות של ויטמיןD

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/04/2018 | 09:21 | מאת: מרים

אני בשבוע 10 הריון ראשון תקין..עם עובר אחד... בבדיקת דם לפני יומיים רמות נמוכות של ויטמין די =18. לציין שלפני שלושה חודשים הערך היה 33...לכן הפסקתי לקחת תוספת. הייתי לוקחת 3 טיפות של 200 יחידות. 1-האם אפשר לחדש את נטילת הויטמין ? 2- באיזה מינון -טיפה אחת של 200 יחידות או יותר ? 3-האם יש סוג מומלץ או כל תוסף מתאים ?

17/04/2018 | 20:47 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למרים שלום רב, אנא חדשי את נטילת ויטמין D במינון הקודם של 3 טיפות ליום. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות