תוצאות בדיקות דם חריגות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/04/2018 | 07:37 | מאת: נטלי

אני בהריון בשבוע 10 לאחר תרומת ביצית...לוקחת תמיכה של קרינון פעמיים בשבוע מזה כחודשיים..ועדיין ממשיכה בתמיכה. בבדיקות דם קיבלתי מספר תשובות חריגות אשר הדאיגו אותי: קראטנין - 0.47 לויקוציטים-11.3 לימפוציטים-16.1( בנורמה רשום 22.0) נויטרופילים-8.23 (במקום 7.7) לציין שלפני ההריון הבדיקות שלי תמיד היו תקינות..אני בריאה ללא מחלות רקע.. האם יש סיבה לדאגה ?

17/04/2018 | 20:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטלי שלום רב, כל התשובות החריגות הן נורמליות לחלוטין במצב של הריון, כל זאת בגלל עליית נפח הדם ומהול של אלמנטים שונים בדם וקבלת תשובות נמוכות. השומנים כולל כולסטרול עולים ברמותיהם בדם בזמן ההריון בגלל השינויים ההורמונליים. כל הפרמטרים חוזרים לנורמה לאחר הלידה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות