היסטרוסקופיה והחזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

10/04/2018 | 16:55 | מאת: טליה

פרופ' פלדברג . אני לקראת תרומת ביצית ב- 29/4 . כאשר במסלולים הקודמים , ההחזרה נכשלה . רירית בעובי 8 ממ אך השק היה ריק . ונאלצתי לעבור הפלה , לאחר יותר מחצי שנה עברתי שוב החזרה עם רירית בעובי 8 ממ אך לא נקלטתי , לאחר מכן אחרי קבלת אסטרופם וגלולות להסדרת המחזור לאחר שסיימתי את הגלולות לא קיבלתי מחזור וגם הרירית הייתה פתאום מאוד דקה (מה שלא היה אופייני לפני כן) יש לציין שאותו זמן גם עברתי פעולת פיפל בסוף פברואר . אתמול 9.4 עברתי פעולת היסטרוסקופיה- שיצאה תקינה !!! דפנות הרחם חלקות ותקינות, פיות החצוצרות תקינות, ללא הדבקויות . בוצעה גרידה אבחנתית מקירות הרחם . הוצא מעט חומר ונשלח לבדיקה. ואני מיועדת להחזרה ב- 29/4 במידה והרירית תהיה תקינה וכו . אני מקבלת : אסטרופם 2 מג (2 כדורים),ויאגרה (כדור ליום), חומצת אמינו 500 מג 2 כדורים ביום , ויטמין e כדורים ביום, ואסטרודיאל נרות 2 בוקר , 2 ערב. אני מאוד מאוד מיואשת מכל הכשלונות שעברתי אתה חושב שיש סיכוי להריון בנסיון החוזר ? לאור הממצאים ? הדגימה שאולי דומה לפיפל ? להצליח ? האם בהחזרה עלי לדרוש אולי שהעוברים יהיו בלוסטוצים ?? אני בעלת 2 ילדים ויש לי רצון עז לעוד ילד נוסף . ובעלת רזרבה שחלתית ירודה . אודה לתשובתך לאור נסיונך הרב. תודה.

17/04/2018 | 20:55 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לטליה שלום רב, לאור הנתונים שמסרת ועובי הרירית סביב 8 מ"מ, עם היסטרוסקופיה תקינה, את יכולה לדעתי לגשת להחזרת עוברים ב-29/4. אין ספק שההחזרה של שני בלסטוציסטים תהיה רצויה כדי להעלות את אחוזי ההצלחה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות